Back to All Events

Bluesdiva Sharon Lewis feat. special guest star Claudette Miller

  • Gråbrødretorv København, 1154 Denmark (map)

Når bluesdivaen Sharon Lewis med sin sjælfulde stemme og smittende energi indtager scenen, er det svært at holde fødderne – og resten af lemmerne – i bero. Den karismatiske sangerinde og entertainer fra Chicago har gennem tiden optrådt med prominente musikere som Buddy Guy, Mavis Staples og Mumford & Sons, optræder jævnligt på bluesklubberne i Chicago, på bluesfestivaler verden over og til den amerikanske valgdag i 2012 sang hun for præsident Obama.

Den 14. og 15. august vil hun med to koncerter på Gråbrødretorv sikre sensommerstemningen i hjertet af København. Med på scenen er Sharons Lewis’ fantastiske band og special guest star Claudette Miller, der har stået på scenen med bluesstjerner som Lil Milton, Tyrone Davis, Lonnie Brooks, Billie Branch og KoKo Taylor.

Bluesmenuer & street food

Flere af restauranterne på torvet vil de to dage servere en særlig bluesmenu samt amerikansk inspireret street food, øl, vin og hjemmelavet punch, som kan nydes til koncerterne. Bluesmenuerne, der serveres på restauranternes terasser kan bestilles her: http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/204

Hvornår: Fredag og lørdag den 14. og 15. august fra kl. 18-21

Hvor: Gråbrødretorv, København K

Pris: Koncerterne er gratis.