Back to All Events

1001 glas gratis Beaujolais Nouveau på Gråbrødretorv

Torsdag d. 17. november 2016 er der fyraftensvin, ristede kastanjer og lækker lounge til alle, der har mod på at trodse efterårsmørket.

Det er 38. år, at Bøf & Ost er med til lanceringen af årets Beaujolais Nouveau, hvor 1001 glas af den unge, frugtige vin bliver skænket præcis kl. 17.  Fra kl. 16.30 er der ude på Gråbrødretorv og inde i Bøf & Ost varme kastanjer, masser af smagsprøver og Danni Niebling sørger hele eftermiddagen for de lækre loungetoner.

TIDSPUNKT: Torsdag d. 17. november kl. 16.30-18.30, vinen skænkes kl. 17.
STED: Bøf & Ost, Gråbrødretorv 13, 1154 København K
PRIS: Gratis

BEAUJOLAIS NOUVEAU MENU
Bøf & Ost har sammensat en Beaujolais Nouveau- menu til 250 kr. (serveres fra kl. 17):
Klassisk fransk løgsuppe med ostegratineret brød
Boeuf bearnaise
Crème brûlée

Dagens landret er Coq au vin lavet med Beaujolais Nouveau til 130 kr.

Og så er der østers til en ti’er

OM BEAUJOLAIS NOUVEAU
Beaujolais Nouveau er en frugtig, ung rødvin, der bliver frigivet til salg hvert år den 3. torsdag i november. Traditionen med at smage frugten af den første høst så tidligt som muligt kan spores helt tilbage til 1800-tallet. I 1960’ern og 70’erne blev frigivelsen af den unge Beaujolais markeret med kapløb fra Frankrig til blandt andre Danmark, og Bøf & Ost har været med til fejringen siden begyndelsen af 1970’erne.

 Beaujolais Nouveau-flaskerne der serveres i Bøf & Ost, kommer fra det velrenommerede Bourgognehus Bichot og vinen er lavet på den specielle Gamay-drue. Vinen skal drikkes kølig, ved ca. 12 grader, og den lille mængde tanniner i den unge vin gør Beaujolais Nouveauen meget let drikkelig.

OM BØF & OST
Bøf & Ost har siden 1972 tiltrukket københavnerne med klassisk bistromad på Gråbrødretorv i hjertet af København. Tidligere i år blev interiøret transformere i samarbejde med arkitekt Peter Simonsen, men menuen består med klassiske retter som bøf bearnaise, tatar, hummer og et stort udvalg af danske og udenlandske oste.