Back to All Events

JUL PÅ GRÅBRØDRETORV

 

- Juletræstænding med nissejagt, juleklip, hjemmebrygget gløgg, varm chokolade og andre julegodter lørdag den 19. november kl. 14-16   

I anledning af julen inviteres alle til en hyggelig eftermiddag for hele familien lørdag den 19. november kl. 14-16 på Københavns smukkeste torv, Gråbrødretorv.    Fra kl. 14-15.30 er der NISSEJAGT for børnene. Her gælder det om at finde alle nisserne, der har gemt sig på torvets farverige facader. Der er godter til alle de små nissejægere og to hovedpræmier, som der trækkes lod om blandt deltagerne. Vinderne trækkes kl. 15.45. I HUKS FLUKS’ julestue er der mulighed for at lave julepynt til torvets træ eller til at tage med hjem.

Kl. 15 tændes det tændes lysene på det store træ midt på torvet. I de sidste 34 år har Gammel Hellerup Gymnasiums pigekor gået Lucia i Peder Oxe. I år er koret med til JUL PÅ GRÅBRØDRETORV, hvor deres smukke stemmer de vil sikre julestemningen på torvet.

PEDER OXE og HUKS FLUKS serverer varm chokolade med flødeskum og gløgg med portvin, akvavit og rom, som er lagret på egetræsfad med julekrydderier. SIMPLERAW vil friste med julede rawfood-fristelser til torvets besøgende.

ARRANGEMENTET ER GRATIS. Gløgg med brunkager 40 kr. Varm chokolade med flødeskum 30 kr.

HVORNÅR: Lørdag den 19. november kl. 14-16. Juletræet tændes kl. 15.
HVOR: Gråbrødretorv, 1154 København K

FACEBOOK: facebook.com/graabroedretorv


KWADUSA, Gråbødretorv 5
Kwadusa byder velkommen med juleknas og forrygende julegaver til aktive piger og drenge i kælderbutikken i nr. 5. Måske du allerede har spottet Kwadusa i Voice Junior? Kwadusa er et dansk børnetøjsmærke til drenge og piger i alderen ½ -10 år med fokus på design, økologi, fairtrade og Afrika. Kwadusas tøj er et mix af enkeltheden i dansk design, farverige afrikanske tekstiler og cool grafiske prints. Kwadusa er drevet af ambitio­nen om at skabe urbant kvalitetstøj til aktive børn og samtidig skabe arbejdspladser, beskæftigelse og udvikling i Afrika.”

Later Event: February 2
BINGO-BANKO-TORSDAG