Back to All Events

COPENHAGEN COOKING & FOOD FESTIVAL: Paris by Night på Gråbrødretorv

Street dinner med skaldyr à la Paris, kølig rosé, champagne og sommerpunch midt på Gråbrødretorv. Den parisiske torvestemning er for en sommeraften rykket ud på det smukke torv, hvor du fra madboderne blandt andet kan smage østers, moules marinières, taskekrabber, jomfruhummer, hummer og krebs:

I BØF & OSTs madbod kan du få torvefriske skaldyr à la Montparnasse:
Skaldyrstallerken med østers, krebs, jomfruhummer og taskekrabbe serveret med citron og dildmayonnaise, brød og smør 180 kr. (kan købes på forhånd for 150 kr. + 20 kr. i gebyr via Madbillet).

På selve aftenen kan du også selv kombinere skaldyrsretterne:
- Østers - 1 stk. 30 kr., 3 stk. 75 kr.
Følgende serveres med citron og dildmayonnaise, brød og smør:
- ½ hummer 195 kr.
- Taskekrabbe 95 kr.
- Jomfruhummere - 2 stk. 95 kr.
- Krebs - 1 stk. 35 kr.

Har du mere lyst til moules marinière og et glas kølig rosé skal du hen til madboden foran HUKS FLUKS. Her kan du få muslinger dampet med hvidløg, skalotteløg, persille og hvidvin, serveret med brød og smør.

Chateau Roubine Rosé er smagen af sommer! Smag et glas af den lyserøde gudedrik sammen med en skål moules marinières for 140 kr. + 20 kr. i gebyr ved køb på forhånd via Madbillet.

Der vil også være mulighed for at købe muslinger og rosé på dagen, såvel som crème brûlée til dessert:
Moules marinières: 100 kr.
Et glas Chateau Roubine rosé 80 kr.
Lille crème brûlée: 25 kr.

Til Paris by Night vil PEDER OXES KÆLDER diske op med en punchtrio – tre forskellige fortolkninger af sommer fyldt med årstidens lækreste sager og masser af kærlighed. Smag alle tre glas punch for 85 kr. + 10 kr. i gebyr ved køb på forhånd via Madbillet. På dagen vil der også være mulighed for at købe champagne, vin, øl og selvfølgelig glas med kælderens hjemmelavede punch.

Hele aftenen vil DJ Danni Niebling sørge for lækker sensommer-lounge.

PRIS: Gratis entré, mad og drikke DKK 25-195
BILLETTER: http://madbillet.dk/show/event/paris-by-night-paa-graabroedretorv