Back to All Events

COPENHAGEN COOKING & FOOD FESTIVAL: Helstegt øko-okse på Gråbrødretorv

om en festlig optakt til Copenhagen Cooking vil Peder Oxe langtidsstege en hel øko-okse over trækul og bøgebrænde. Fredag den 19. august kl. 15 bliver oksen sat over grillen. Her vil den hele aftenen, natten og den følgende morgen langsomt stege under kyndig overvågning af Peder Oxes kokke. Til frokost lørdag den 20. august 2015 serveres det langtidsstegte oksekød med en økologisk salat af perlebyg og sensommerens bedste grøntsager, brød og smør. Måltidet kan nydes ved langborde på det smukke torv, der i dagens anledning vil blive indhyllet i dejlig jazz ved Lasse Rømer & Friends.

PRIS: 95 kr. for et stykke langtidsstegt økologisk okse med en økologisk sensommersalat, brød og smør
ARRANGØR: Peder Oxe
BILLETTER: kan købes på dagen eller på forhånd her: http://madbillet.dk/show/event/helstegt-oeko-okse-paa-graabroedretorv